Menu

EfB søger ny træner til klubbens Jyllandsseriehold

image
04. november 2022 kl. 09:25

I Esbjerg fB søger vi en ny træner til klubbens førstehold, der i foråret 2023 skal spille i JS1-rækken, og dermed skal spille om kvalifikation til Danmarksserien.

Som cheftræner for klubbens førstehold får du fornøjelsen af at arbejde med en gruppe af spillere, der både er ambitiøse, træningsivrige og træner fast 3 gange om ugen. JS-truppen består af 18-22 spillere, der har spillet sammen i en længere periode, og kender hinanden rigtig godt, og dermed spiller det sociale også en væsentlig rolle for spillerne og klubben.

Vi søger en træner, der har erfaring med træning af seniorhold på højt niveau eller ældste ungdomshold – gerne i talentregi. Det er afgørende for klubben, at du har en uddannelse gennem DBU – gerne B-eller A-licens, eller selv har spillet fodbold på højt niveau. Du skal selvfølgelig være optaget af det fodboldfaglige, men det er vigtigt, at du også har kvaliteter i omklædningsrummet og er med til at dyrke det sociale liv omkring holdet og i klubben.

Udover at træne sammen med de dygtigste spillere i seniorafdelingen, vil du også indgå i et spændende og udviklende teamsamarbejde med mange dygtige trænere i klubben. Til JS-holdet er allerede tilknyttet 2 assistenter, 1 fysisk træner, 1 målmandstræner, 1 holdleder og 1 afdelingsleder, så som cheftræner har du masser af sparringspartnere, og kan koncentrere dig om dagligdagen på og udenfor banen.

Der er ligeledes et tæt samarbejde med seniorafdelingens øvrige cheftrænere på klubbens 2 hold i serie 3 og serie 5, ligesom der er tæt dialog med cheftræneren for klubbens U19-ligahold.

Som et led i din ansættelse i EfB tilbyder klubben:
- Aftale om godtgørelse
- Tøjpakke
- Mulighed for træneruddannelse og sparring med andre af klubbens dygtige trænere
- Kort til Blue Water Arena
- God reference på dit CV
- Nye venskaber og et sundt og godt trænermiljø

Til gengæld forventer EfB:
- En stabil træner, der vil være med til at udvikle EfB's mange dygtige seniorfodboldspillere
- En træner, der har interesse i at indgå i et samarbejde med andre af klubbens trænere
- En træner, der har lyst og energi til at gøre en indsats for klubben
- En træner, der er frisk på nye udfordringer

Har du spørgsmål til det ovenstående eller har lyst til at mødes med klubbens repræsentant til en uforpligtende snak, så kontakt venligst Rasmus Lundager Heide på mobilnummer 61121641 eller på mailadresse rlh@efb.dk.