Menu

Esbjerg fB fylder 100 år

image
15. februar 2024 kl. 11:21

Kære medlemmer i Esbjerg fB

 

Det er med stor glæde og stolthed, at vi som bestyrelse i Esbjerg fB henvender os til jer i anledning af vores stolte fodboldklubs 100-års jubilæum. Det er en milepæl, der ikke blot repræsenterer et århundrede af passion, dedikation og fællesskab, men også et øjeblik, der fejrer vores rolle som hjertet af Esbjerg. Derfor er det også en stor ære at få lov til at præsentere klubbens helt nye jubilæumslogo i anledning af klubbens 100-års fødselsdag. For klubben er logoet ikke blot en grafisk præsentation; det er i lige så høj grad et symbol på vores historie, vores værdier og vores fælles fremtid.

 

Som en af Danmarks mest traditionsrige klubber er vores historie dybt forankret i byens stolte fodboldtraditioner. Fra vores beskedne begyndelse i 1924, som en sammensmeltning af to rivaliserende klubber, har vi båret arven fra vores forgængere med stolthed. Dette nye jubilæumslogo er en hyldest til vores rødder, en hyldest til alle de mennesker, der har gået før os og har formet den klub, vi kender i dag.

 

Som vi fejrer vores 100-års jubilæum, vil dette logo være vores følgesvend i alle vores fejringer og begivenheder. Det vil stå som et ikon for vores klub, repræsentere vores fællesskab og minde os om, hvad der binder os sammen: vores kærlighed til Esbjerg fB.

 

Jubilæumsåret 2024 vil selvfølgelig byde på aktiviteter for alle vores medlemmer, og vi vil løbende dele informationer om alle de planlagte aktiviteter og tiltag, der vil finde sted gennem hele 2024. Hold øje med vores hjemmeside og sociale medier for de seneste opdateringer, så I kan være en del af en fantastisk jubilæumsfejring.

 

Vi ser frem til at fejre Esbjerg fB's 100-års jubilæum sammen med jer og hele vores vidunderlige by. Tak for jeres støtte, og lad os sammen gøre dette jubilæumsår til noget helt særligt!

 

Sammen er vi Esbjerg fB, og sammen er vi stærkere!

 

Med sportslige hilsner,

Bestyrelsen i Esbjerg fB

 

Luk