Menu

Fuldt hus til EfB's seniorhold

image
12. september 2023 kl. 11:37

Sidste uges kampe bød på 4 sejre ud af 4 mulige til EfB's seniorafdeling og intet mindre end 18 scorede mål mod modstanderne fra Vejle, Billund, Spangsbjerg IF og Sønderris.

Klubbens JS-hold tangerede lørdag klubrekorden med flest mulige sejre i stribe, da Vejle Boldklub blev sendt hjem til østkysten med et 5-0 nederlag. Sejren over Vejle var JS-holdets 7 sejr i træk, og førsteholdet fører nu JS-rækken suverænt med 21 point og en målscore på 27-3.
Nærmeste forfølger er lokalrivalerne fra Bramming, der indtager rækkens andenplads med 13 point.

Næste kamp for JS er et hjemmebaneopgør mod Fredericia fF, der indtager en 7. plads med blot 2 point for 6 kampe. Kampen afvikles på bane 5, søndag kl. 14.00.

I onsdags genobrede klubbens ene serie 3-hold førstepladsen i deres række, efter Varde IF kortvarigt havde haft den til låns i 24 timer. I Billund mødte vi et hold, der absolut bed fra sig, og vi måtte helt frem til kampens 75. minut, før Mathias Lønne med sit andet hovedstødsmål i kampen, fik hevet tre meget vigtige point hjem til Esbjerg. Sejren i Billund var holdets femte i træk, og nu venter to opgør mod rækkens forventlige hårdeste modstandere i Tarm IF og Varde IF.

Onsdag står den på kamp mod Tarm IF på hjemmebane. Kampen afvikles kl. 19.00 på bane 5. Søndag står den på absolut topopgør, når Varde IF kommer på besøg. Kampen afvikles på bane 5 kl. 16.00.

Serie 3.2, der er i relativ lokal kreds, spillede lokalopgør på Gjesing Stadion mod Spangsbjerg i lørdags. Her var der gang i et målcirkus uden lige, der endte med en 7-4 sejr til "de gamle drenge" fra EfB.  Stadionuret viste 6-0 til EfB'erne efter 54 minutter, og så var den kamp ligesom afgjort. Men måske var det blevet lige lovligt søvndyssende for de gamle kæmper, for pludselig bed drengene fra SIF fra sig, og de nåede faktisk at lave 3 mål på 15 minutter og reducere til 3-6. Tættere kom de dog ikke på, da hjemvendte Jakob Riber snørede sækken til 7-3 efter 90 minutter, inden hjemmeholdet reducerede til slutresultatet 7-4 i kampens overtid.

Næste kamp for serie 3.2 er i Hviding fredag aften. Kampen spilles kl. 17.45.

I Sønderris var der også gang i måltavlen, da vores serie 4-hold besøgte bysbørnene fra 6710 Esbjerg V. Her var der gang i en forrygende kamp med intet mindre end 7 mål, og næsten lige så mange gule kort, da dommeren hele fem gange i løbet af kampen, måtte hive ostemaden frem fra brystlommen.

Efter at være kommet foran 1-0 i det 15. minut, måtte serie 4-drengene hente bolden ud af eget net to gange, og dermed var stillingen 2-1 til Sønderris efter 55 minutter. Efter 67 minutter fik EfB et gult kort, lige efter at hjemmeholdet havde fået det første gule kort ud af tre til dem, og mens der blev spillet 10 mod 10 scorede EfB'erne 2 gange, og dermed var holdet foran 3-2. Da udeholdet yderligere udbyggede føringen til 4-2 efter 81 minutter, var det som om, at sejren var hjemme, indtil hjemmeholdet reducerede til 3-4. Heldigvis gjorde SSK det svært for dem selv, da de fik 2 gule kort i kampens døende minutter, og så kunne EfB-holdet smide endnu 3 point ind på kontoen, der nu berettiger dem til en plads som nummer 3. En suveræn præstation af oprykkerne.
Serie 4-holdets næste kamp spilles, lørdag d. 16.09 kl. 13.00, hvor holdet skal møde rækkens førende hold, Alslev SK.