Menu

Seniorafdelingen går på sommerferie

image
26. juni 2023 kl. 09:59

Tirsdag d. 27. juni er den sidste officielle træningsaften for seniorspillerne i Esbjerg fB. Herefter venter en velfortjent sommerferie efter en lang sæson, der startede med træningskampe i starten af januar måned.

Sæsonen er resultatmæssigt ikke endt helt, som vi kunne have ønsket det, men heldigvis venter en efterårssæson, hvor vi har alle muligheder for at revanchere os. 

I den kommende sæson tilbyder vi fodbold på Jyllandsserie, serie 3 og serie 4-niveau, og vi glæder os til fortsat at arbejde videre med vores trænings- og kampmiljøer, der skal koble det sociale med de sportslige ambitioner. En af de vigtigste faktorer for klubben på det strategiske arbejde med seniorafdelingen er, at vi skal være en klub, hvor det er attraktivt at spille seniorfodbold. 

Ambitionerne er på resultatsiden de samme som tidligere - vi går benhårdt efter at spille på så højt et niveau, som det er muligt for vores forskellige hold. 

Forberedelserne til efterårssæsonen starter mandag d. 24. juli kl. 18.00, hvor vi er klar til at byde nye som gamle medlemmer af seniorafdelingen velkommen til den første træningsaften. Herefter trænes der fast tre gange om ugen, indtil de første turneringskampe allerede melder sig i den anden weekend af august. 

Skulle man have lyst til at spille fodbold i EfB, eller har man yderligere spørgsmål, så kontakt endelig Rasmus Lundager på +45 61 12 16 41 eller rlh@efb.dk.  

Rigtig god sommer.

Luk