Menu

Seniorafdelingen ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår!

image
Morten Pedersen
23. december 2023 kl. 11:13

Spillerne og trænerne i EfB’s seniorafdeling har for lang tid siden smidt støvlerne på hylden efter en lang – men usædvanlig stærk – eftersæson. Nu venter en god lang vinterpause, inden støvlerne igen snøres i slutningen af januar måned. 

 

Efterårssæsonen bød på 2 suveræne førstepladser til JS2 og serie 3, og derudover to meget flotte 3. pladser til hhv. klubbens andet serie 3-hold og serie 4. De fire hold sørgede for ikke mindre end 231 mål i efterårets kampe, og imponerede med 41 sejre og blot 8 nederlag. Både klubbens hold i Jyllandsserien og serie 3 formåede at gå ubesejrede gennem deres kampe i efterårssæsonen – en flot rekord i seniorafdelingens historie. 


Forårets puljer i DBU-turneringen er nu offentliggjort, og der venter både klubbens førstehold i JS1 og klubbens serie 2-hold spændende opgaver, hvor det først og fremmest handler om at holde fast i klubbens ambition om at være et attraktivt tilbud til alle spillere i Esbjerg og omegn, og hvor de sportslige ambitioner går hånd-i-hånd med det sociale liv på banerne, i omklædningsrummet og i klubhuset. 

For at klubben kan indfri vores målsætninger har vi endnu engang udvidet trænerstaben. Det er derfor fantastisk at offentliggøre, at vi har indgået en aftale med Jesper Frederiksen, der fremover skal være cheftræner for klubbens hold i serie 2. Jesper kommer fra en stilling i Varde IF, hvor han i en årrække har beskæftiget sig med pige-og damefodbold på højeste niveau. Udover at være tidligere spiller i EfB, med førsteholdskampe på CV’et, så er Jespers kendskab til klubben indgående, da han for år tilbage i en længere periode fungerede som træner inden for ungdomsfodbolden – både i akademi-og subelitære sammenhænge. Derudover har Jesper stor erfaring som seniortræner.

Vi glæder os meget til det fremtidige samarbejde. 

Det gør vi også ift. resten af klubbens trænere i seniorafdelingen, og derfor er vi stolte af, at vi er lykkes os at forlænge vores aftaler med vores målmandstræner, Jonas Jensen, der også til foråret vil arbejde med vores dygtige målmænd. Derudover har vi endnu engang forlænget vores aftale med Erik Madsen, der fortsat skal være assistent for Martin Bergvold på klubbens JS-hold, ligesom også Hasse Alsing og Rasmus Lundager fortsætter i deres funktioner som holdleder og afdelingsleder. Sidst men ikke mindst har vi også koblet endnu en holdleder til afdelingen, i skikkelse af Peter Torsland. 

 

Første træningsdag efter juleferien bliver, mandag d. 22.01 kl. 18.30 på bane 5.

 

Rigtig glædelig jul og godt nytår
Bestyrelsen i EfB

Luk