Menu

Tak for opbakningen til EfB Jyske Bank Elite Cup 2022

image
18. oktober 2022 kl. 17:00

EfB Jyske Bank Elite Cup 2022 løb af stablen fra lørdag til mandag, hvor knap 70 hold tog del i stævnet på banerne på Gl. Vardevej 88 og Veldtofte Idrætspark i Esbjerg.

Endnu et vellykket EfB-stævne er overstået, da fløjten mandag tidlig eftermiddag lød for sidste gang ved EfB Jyske Bank Elite Cup 2022. Hold fra hele Danmark samt et par skandinaviske hold bidrog med et højt fodboldniveau samt godt humør på tværs af banerne.

Torben Egelund, stævneansvarlig i EfB, siger:

- Det har været nogle rigtig gode dage. Der har været en masse glade spillere og trænere, samt et højt niveau og godt humør både på og udenfor banen, så det vil vi gerne rose alle deltagende hold, de fremmødte tilskuere, og både de danske og udenlandske dommere for. 

En lang række af EfB’s spillere, trænere og ledere samt andre frivillige bakkede også stort op og hjalp til med både praktik og administration undervejs, hvor det var nødvendigt, og det er den stævneansvarlige glad for.

- Vi har mange gode folk i og omkring klubben, som altid står klar til at hjælpe samt en række andre frivillige, og det er vi dem dybt taknemmelige for – uden dem er det ikke muligt, at afvikle et stævne med op mod cirka 1300 deltagere. Samtidig vil vi også gerne takke vores gode samarbejdspartnere, alle sponsorerne og særligt Jyske Bank til dette stævne, fortæller Torben Egelund.

De næste stævner i EfB er først EfB Scandic Olympic Cup, som afvikles fra d. 5 til d. 8. april 2023 efterfulgt af EfB NorSea Elite Cup, som afvikles fra d. 17. til d. 20. maj 2023.